4 Aralık günlük burç yorumları!

Yıldızlar bugün hangi güzel haberleri müjdeliyor? İşte 4 Aralık günlük burç yorumlarınız!


Güne huzurlu enerjilerle başlıyoruz. Gün içerisinde kendimizi güvende hissedebilir ve çevremizden beklediğimiz desteği görebiliriz.

Bugün yay burcunda ilerleyen Venüs ve Aslan burcunda ilerleyen Jüpiter arasında üçgen görünüm oluşacak ve tüm güne şans ve bereket enerjisi yayacak.

Akşam saatlerinde kenidinizi daha neşeli ve coşkulu hissedebilirsiniz.
14 1

Koç

Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Özellikle kısa zaman sonra çıkacağınız yolculuk ve sevdiklerinizden ayrı kalma fikri sizi çok gergin ve sinirli yapıyor. Bugün akşam saatlerinde yapacağınız bir telefon görüşmesi sizi rahatlatacaktır. Bazı olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Moralinizi yüksek tutun.
14 2

Boğa

Yakın bir dostunuzun birtakım ilişkileriyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz. Bu konuda sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız.
14 3

İkizler

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar söz konusu.. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor. Bu karmaşayı bir cazibe olarak sergileyebiliyorsunuz.
14 4