4 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Haberleşme ve iletişim açısından canlı zamanlar var. Zihinsel çalışmalarda kendinizi gösterebileceğiniz imkanlar bulacaksınız. Fikirlerinizi ortaya koyarken, aşırı fanatik davranışlar zarar verebilir. Maddi konularda çok tutumlu değilsiniz. Özellikle evinizle ilgili çok masraf yapıyorsunuz.
13 1

Boğa: Bir süredir görmediğiniz bir yakınınızla bir araya gelme ihtimaliniz olabilir bugün. Araya giren mesafeler ve zaman sizi birbirinizden gerçek anlamda uzaklaştırmış gibi düşünebilirsiniz.Çok önem verdiğiniz bir ilişkinizde köktenci kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.
13 2

İkizler: Sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranacak ve onunla yakından ilgileneceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızın arkasında durmanız gereken bugün, barış ve uyum isteği ile sorunları boşverebilirsiniz. Kimse bir yere kaçmıyor, yeni dostluklar kurmada biraz daha ağır davranabilirsiniz.
13 3

Yengeç: İş yaşamınız çok düzgün, çok istikrarlı. Ama aşırı bir yorgunluk içindesiniz. İşlerinizin bir kısmını üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bu kişi ile yakınlaşmak sizi son derece heyecanlandırıyor. Yeniden aşık olabilirsiniz. Belki de bu ilişki uzun süreli bir beraberliğin habercisidir.
13 4