5 Ekim günlük burç yorumları!

Ay Neptün Kavuşumu Duyarlı ve Hassas Enerjiler Veriyor... Astrolog Demet Baltacı 5 Ekim burçlarınızı yorumluyor!


Bugün 5 Ekim Pazar...Güneş günündeyiz…

Güne boşlukta başlayan Ay öğlen 12:25’de Balık burcuna geçecek. Duygusal ve hassas enerjiler manevi ve ruhsal konulara ilgimizi arttırabilir. Çevremize karşı daha duyarlı davranabilir, ihtiyacı olanlara yardım edebiliriz.

Akşam saatlerinde Ay Neptün ile kavuşunca sezgilerimiz ve sanatsal yaratıcılığımız daha da güçlenebilir. Geçmiş üzüntülerimiz ve takıntılı duygularımızı gözden geçirebilir, kırgınlık, öfke ve kin gibi zararlı olanlarını şifalandırabiliriz. Kendimizi ve başkalarını affetmek, geçmiş olayları bağışlamak için uygun bir gündeyiz.

Yay burcunda ilerleyen Mars ve Koç burcundaki Uranüs arasında oluşacak üçgen açı enerji ve motivasyonu çok arttıracağı için riskli hareketlerden uzak durmalı, spor ve fiziksel hareketlerle enerjimizi dengelemeye çalışmalıyız. Özellikle trafikte aşırı hız ve kontrolsüz tavırlar sorun yaratabilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gezegeniniz Mars burcunuzdaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. İçiniz kıpır kıpır ve coşku dolusunuz. Seyahat etmek, değişik yerler görmek ve hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için sabırsızlanmanız mümkün. Bilinçaltınız da çok hareketli…Size yol gösterecek ilginç rüyalar görebilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak ve büyük gruplarla faaliyetlerde bulunmak günün ana konuları olabilir. Sanat ve spritüel etkinlikler özellikle ilginizi çekebilir
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Duygularınız ve sezgileriniz davranışlarınızda çok etkili olabilir. Aile toplantılarına katılabilir, yardımınıza ihtiyacı olan aile büyükleri ile ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan eğlenceli vakit geçirmek adına ilginç davetler de gelebilir.Onlara da zaman ayırabilirsiniz.
14 4