5 Haziran günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Doğuştan araştırmacı ruha sahip oluşunuz, işteki başarınızı olumlu etkiliyor. Size sunulan her konuya aynı ciddiyetle yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle ilgili kıskançlık dürtüleriniz sizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün onun gönlünü alın. Sağlıklı yaşam için beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor.
13 1

Boğa: Ay burcunuzda sizinle beraber. Kendinizi dışa dönük ve kararlı hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Kişisel açıdan önem taşıyan her konu sizin kontrolünüzde ilerleyecektir. Zira belirsizlik taşıyan planlarınızı netleştirmiş durumdasınız. Yeni başlangıçlarınız parasal konulara yönelik olabilir. Ancak kontrol edilemeyen giderler size beklemediğiniz sorunlar getirebilir.
13 2

İkizler: Bugün bir konuda inadınız tutacak ve karşınızdaki ağzıyla kuş tutsa sizi ikna edemeyecek. Ufak tefek şeylerin büyüyüp tartışma boyutuna gelmemesine dikkat edin. Akşam için alacağınız dışarı çıkma teklifini kabul ederseniz çok güzel vakit geçirecek, ne zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacaksınız. Şaşıracağınız bir haber duyabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Maddi konularda aldığınız akılcı kararların yararını görmeye başlayacağınız bir gündesiniz. Gereksiz bir meraklılık içinde olduğunuz düşünülüyor, bununla ilgili bazı uyarılar alacaksınız.Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.
13 4