5 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Ailevi konularda aşırı hassas davranabilir, akrabalarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gereksiz kırgınlıklar yaşayabileceğinizi düşünerek kontrolü elden bırakmamaya çalışmalısınız. Maddi konuda şanslı olabileceğiniz bugün, masraf yapmaya eğilimli olabilirsiniz.
13 1

Boğa: Beklentiniz olmayan bir yerden bir maddi fırsat gelebilir. Ben buradan nasıl kazanç elde edeyim ki sorusuna takılmayın.Sizi harekete geçiren eğitsel konular ve yolculuklar önemli bir gündem oluşturmakta. Yorucu olabilecek bu süreci sakin geçirmeye bakmalı, yakın çevrenizle ilişkilerde dengede kalmalısınız.
13 2

İkizler: Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. Duyacaklarınız keyfinizi kaçıracağından, görüşmeye hazırlıklı gidin. İşinize müdahale eden biri var var, özgürlüğünüzü kısıtlanmış gibi hissediyorsunuz.
13 3

Yengeç: Düştüğünüz çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım almanız gerekecek. Elinizden bırakamadığınız bir kitap sizi çok etkiliyor.Aşk hayatınız genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Özgürlüğüne düşkün biri olmanız, kalıcı beraberliklere fırsat tanımıyor.
13 4