6 Kasım günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 6 Kasım burçlarını yorumluyor! Boğa Burcundaki Ay ile Maddi Güvence Arayışındayız....


Bugün 6 Kasım Perşembe... Jüpiter günündeyiz…Boğa burcunda ilerleyen Ay dolunay fazına doğru ilerliyor. Maddi manevi güvenliğimiz, beş duyuya hitap eden tüm zevkler, sanat ve estetikle ilgili kavramlar daha fazla ilgi alanımızda olabilir.

Boğa burcundaki Ay, öğle ve akşam saatlerinde Oğlak burcundaki Mars ve Plüton ile üçgen açı yapacak. Hedeflerimiz için kararlı, sabırlı ve sistemli hareketlerde bulunabilir; iş, para ve maddi güvenliğimiz ile ilgili konulara yönelebiliriz. Bedensel ve ruhsal olarak daha güçlü ve dayanıklı olmamız mümkün.

Akşam ve gece saatlerinde dolunay etkileri nedeniyle duygularımız yoğun ve hassas olabilir. İştahımız artacağından yeme içme konularını abartabiliriz. Dengeli olmaya çalışmalıyız.

Geceyarısından sonra 00:24’de 14 derece Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sahip olduğunuz maddi değerler ile ilgili düşünceler içerisine girebilirsiniz. Karşınıza çıkan küçük bir iş veya yatırım fırsatını tartışmak için bazı aile üyeleri ile görüşmeleriniz olabilir. Çalışmalarınız karşılığı hak ettiğiniz paralar elinize geçebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Tüm ilişkilerinizde kontrolü ele alma isteğiniz olabilir. Aşırı güvenlik ihtiyacı bazen sizi hareketsiz bırakabilir. Yeri geldiğinde kendinizi akışa bırakmayı bilmelisiniz. Ayrıca, her zaman kendi isteklerinizi de fazla ön planda tutmamaya özen gösterin.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün hassas ve duygusal hissedebilir, iç dünyanıza dönebilirsiniz. Psikolojik olarak sizi zorlayan sıkıntı veren kavramlarla yüzleşebilir ve bazı gizli durumları farkedebilisiniz. Bu duyguların üstünü örtmeyip, incelemeniz ve zararlı olanlarından kurtulmanız mümkün.
14 4