6 Mart günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi süprizler bekliyor...


Koç: İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller. Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir. Gergin ve yorucu birgün geçirebilirsiniz. Aşırı reaksiyonlar, akşam saatlerinde ev hayatında olumsuz sonuçlar doğurabilir. Sağlığınıza daha çok ilgi gösterin.
13 1

Boğa: Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden oluyor. stediği her şeyi gerçekleştirmeye alışan bir yakınınız sizi yönetmeye çalışıyor. Onu kırmadan istediklerine direnmeniz zor gibi gözüküyor.
13 2

İkizler: İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi bugün bir kez daha anlayacaksınız. Farkında olmadan birileri tarafından sınanıyorsunuz. İş yaşamınızda bugünlerde epeyce uyanık olmanızda yarar var.
13 3

Yengeç: Alacağınız bir mektup ya da email, aylardır beklediğiniz müjdeyi verebilir. Bu haberi iş arkadaşlarınızla paylaşmakta acele etmeyin. Bugün içinde birisiyle buluşmak için randevulaştıysanız, bunun için tenha bir yerdense umumi bir yeri tercih edin.
13 4