6 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.
13 1

Boğa: Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.
13 2

İkizler: Yeniay ev ve aile hayatınızı ilgilendiren yaşam alanınızı etkileyecek. Evde veya aile yaşamınızda bir tazelenme, taşınma, dekorasyon ya da tadilat işleri veya gayrı menkul alım-satımı gibi konular gündeme gelebilir.Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bu uğraşınızdaki inceliğiniz olumsuzluk sebebi olabilir.
13 3

Yengeç: İş yaşamınızda beklentileriniz var. Her gün kendinizi geliştiriyorsunuz, yeni istekler içerisine giriyorsunuz. Ancak akılcı davranışları da bırakmıyorsunuz. Asla yapacağınız işlerde hayalci değilsiniz ve zamanı uygun zemini iyi kolluyor ve değerlendiriyorsunuz.
13 4