60'lı yılların hala giyilebilen trendleri!

Takma kirpikler, bol paçalar, sivri topuklar ve daha fazlası... 1960'lı yılların ihtişamlı kadınları stilimizi etkilemeye devam ediyor!


60'lı yılların trend parçaları iddialı görünümleriyle yıllardır moda sahnelerinden uzak duruyordu. Uzun yıllardır uzak kaldığımız bu kadınsı ve seksi trendler giyilebilirliğini tekrar kazanıyor!

60'lı yılların moda trendleri bugünkü tasarımları oldukça etkisinde bırakıyor. Peter Pan yakalarından, kısacık mini etekelere ve ince sivri topuklara kadar bugün bile ancak kendine güvenen kadınların taşıyabildiği 60'lı yıllardan kalma 7 moda trendi!
9 1

60'lı yıllardan günümüze uzanan trendler arasında belki de en az tercih edileni Peter Pan yakaları.

Hanım hanımcık bir stil yaratmak istiyorsanız ilk tercihlerinizden biri bu sevimli yakalar olmalı. Bazı modelleri inci ve dantel işlemelerle kadınsı bir hava kazanan Peter Pan yakaları

Özellikle elbiselerde çok şık duran bu yakalar 60'lı yıllarda kadınların gözdesiydi ve hala en sevilen tasarımlar arasında.
9 2

Pelmet , bluzunuzun bir uzantısı gibi duran süper mini eteklere deniyor. Bu eteklerle rahat edebileceğinizi düşünüyorsanız ve güzel bacaklarınızı sergilemek istiyorsanız hiç tereddüt etmeden bir tane edinmelisiniz.

Mini etekler modanın yüzünü bir hayli değiştirirken kadınların en seksi kıyafetlerinin başında yer alıyor.

Eğer bu mini etekler olmasaydı bizler hala okullu kızların giydiği diz boyundaki sıkıcı etekelerle farklı bir tarz yaratmaya çalışıyor olacaktık.
9 3

Jacqueline Kennedy ile ünlenen kutu ceketler 1960'lı yılların başlarında moda sahnesindeki yerini alıyor.

Chanel tasarımlarıyla modanın klasik parçaları arasındaki yerini alan bu zarif ceketler skinny jeanlerle müthiş bir uyum yakalıyor.

Smart casual denilen şık ve spor bir stil yaratmak isteyen kadınların severek giydiği bu ceketler gerçekten muhteşem.
9 4