7 Mart günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi süprizler bekliyor...


Koç: İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler, kariyeriniz konusunda etkisini gösterebilir. Her konuda oldukça kontrollü hareket etmeniz mümkün. Oldukça hareketli birgün. Duygusal açıdan pek rahat sayılmazsınız. Aile içindeki tartışmalar sizi sıkıntıya sokabilir.
13 1

Boğa: Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden oluyor. stediği her şeyi gerçekleştirmeye alışan bir yakınınız sizi yönetmeye çalışıyor. Onu kırmadan istediklerine direnmeniz zor gibi gözüküyor.
13 2

İkizler: İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi bugün bir kez daha anlayacaksınız. Farkında olmadan birileri tarafından sınanıyorsunuz. İş yaşamınızda bugünlerde epeyce uyanık olmanızda yarar var.
13 3

Yengeç: İşler rayına oturdu derken bugün telefonla alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Hatta haftasonu çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Haftasonu çıkabilecek beklenmedik işleri yabana atmayın. Çok olumsuz sonuçlara sebep olabilirsiniz.
13 4