7 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Üzerinizde otorite sahibi olan kişilerle zıtlaşmaya açıksınız. Zekisiniz, karşınızdakilerin geç algılamaları sizi kızdırıyor. Ama öfkenizi bugün ki gibi gösterirseniz, istenmeyen kişi olursunuz.Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir.
13 1

Boğa: Keşke bir şey istese de yapsam diyen insanlar var etrafınızda. Elinizden tutup işlerinizde destek hizmeti sağlayan bol. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor. Çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.
13 2

İkizler: Fazla ölçülü mesafeli ilişkiler size göre değil. İnsanlarla dokunmadan konuşamıyorsunuz. Tartışmaları tırmandırma huyunuz var.Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün.
13 3

Yengeç: Bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzüleceksiniz. Bu aralar sevindirici bir haberiniz olacak. Giderek en doğruyu yaptınız. Böylece karabasanın üzerine üzerine gidilen sıkıntının nasıl yaklaştıkça küçüldüğünü gördünüz. Sizi çok düşünüp sürekli arayan bir dostunuza vefasızlık ediyor, ilgisinin karşılığını vermiyorsunuz.
13 4