7 Nisan günlük burç yorumunuz!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var.
13 1

Boğa: İkili ilişkilerde hislerinizi ikinci plana atıp, mantığınızın sesini dinlemeniz gerekiyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güvensizlik, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. Çok kararlı durduğunuz bir konuda birtakım çekinceleriniz var. Bunları açığa vurmanızda yarar olacak.
13 2

İkizler: Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku yavaş yavaş bir alışkanlığa dönüşüyor. Artık geleceğinizi planlamanın vakti geldi. Kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz bir gün. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Yolunda gitmeyen ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Bugünlerde ufak tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Unutkanlıktan dolayı iş yerinde başınız ağrıyabilir.
13 4