7 Şubat günlük burç yorumlarınız!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün hangi süprizler bekliyor...


KOÇ: Bugün karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sizin dışınızda yaşanacak gelişmelerle iş hayatınızda oldukça radikal değişimler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise tutkulu ve heyecanlı bir gündesiniz, keyfini çıkarın. Eş ya da sevgilinizle ilgili sürprizler hazırlayabilirsiniz.
13 1

Boğa: Bugün yeteneklerinizi ne kadar doğru kullanırsanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise eşinize olan ilgi ve sevginizi, söz ve davranışlarınızla gösterecek ve sorunlarınızı aşacaksınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa\'lar, bugün üçüncü şahıslardan etkilenerek kaygılı davranabilirsiniz.
13 2

İkizler: Bugün maddi konularda beklenmedik gelişmeler sizi fazlası ile mutlu edebilir ve bir anda finansal krizlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal konularda korkularınızı kontrol altına almalısınız. Aksi halde eş ya da sevgilinizle tartışmaların baş kahramanı olabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Bugün ailenizi ilgilendiren konularda yaşanacak gelişmelerle huzur bulacaksınız. İş hayatınızda da imza gerektiren konularda dikkatli olmalı ve okuduğunuzu anladığınızdan emin olmalısınız.
13 4