8 Aralık günlük burç yorumunuz!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?



KOÇ: Aşk hayatınız iyimser bir döneme giriyor. Kendinizi çekici hissedecek ve bu durum dış görünüşünüzü de olumlu etkileyecek. İş hayatınızda yeni girişimler yapmak için riske girmeye hazırsınız. Fakat aldığınız sorumluluklar sizi engelliyor. Soğukkanlı tutumunuz nedeniyle karar vermekte zorlanıyorsunuz. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin.
13 1


BOĞA: İlişkiniz konusunda akılcı ve ileriye dönük kararlar alabileceğiniz bir gün. Partnerinizin size bir sürprizi var. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza kariyerinizi ilgilendiren bir yolculuk çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olun. Günlük harcamalarınızın çoğu gerekli değil gibi! Yemek yerken acele etmeniz, sağlığınızı etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.
13 2


İKİZLER: Bugün zıt düşünceler, kararsız davranışlar içinde olacaksınız. Bilhassa bu arada sevgilinizin kalbini kırmamaya bakın, sonra tamir edemezsiniz. İş ilişkilerinde meydana gelebilecek küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde, kendinizi hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Bedensel bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmalısınız.
13 3


YENGEÇ: Aşk yaşamınızın büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz, fakat partneriniz henüz ikna olmuş değil. Onu zorlamadan, sabırlı olun. İşinizle ilgili uzun zamandır kafanızı kurcalayan probleme çözüm bulacaksınız. Uygun bir anı bekleyip sonra harekete geçin. Eğer harekette acele ederseniz, can sıkıcı bir karşı tepkiyle karşılaşmanız mümkün. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.
13 4