8 Ekim Ay Tutulması ve burçlara etkileri!

Astrolog Demet Baltacı 8 Ekim'de gerçekleşecek olan Ay tutulmasının 12 burcu nasıl etkileyeceğini anlatıyor... Bakalım sizin burcunuz bu tutulmadan nasıl etkileniyor?


8 Ekim’de Güneş ve Ay Koç-Terazi aksında karşı karşıya gelecek ve 15 derece Koç burcunda dolunay ( Ay Tutulması) meydana gelecek.

Bakalım burcunuz Koç burcunda gerçekleşen bu Ay Tutulmasından nasıl etkilenecek?

Astrolog Demet Baltacı sizler için burcunuzun 8 Ekim'den nasıl etkileneceğini yorumluyor...
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Burcunuzda meydana gelen Ay tutulması önümüzdeki dönemde ilişkilerinizi ve kariyerinizi etkileyecek dönüşümler meydana getirebilir. Yaşama daha iyimser ve cesur bakarak yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu dönemde tanıştığınız kişiler hayatınızda önemli bir yer tutabilir. Aşk ve çocuklar ile ilgili şanslarınız artıyor
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Koç burcunda meydana gelen Ay tutulması duygu ve düşüncelerinizi sorgulayarak, bazı farkındalıklar ortaya çıkarabilir. Gizli sırlar, düşmanlıklar ve dedikodularla karşılaşmanız da mümkün. Sizin için gerekli olmayan bazı alışkanlıklar ve bağımlılıkları yaşamınızdan çıkarabilirsiniz. Günlük yaşamınız ve çalışma koşullarınızda dönüşümler meydana gelebilir. Eve ve aileye ait konularda şanslarınız artıyor.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Koç burcunda meydana gelen Ay tutulması sosyal yaşamınız ve arkadaşlarınızla ilgili dönüşümler meydana getirebilir. Bazı projelerinizi ve ilişkilerinizi sonlandırırken, yeni fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Gelecekle ilgili hedeflerinize çok yaklaştığınızı hissedebilirsiniz. Seyahat, eğitim ve ticari konularda şansınız artıyor.
14 4