8 Haziran günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Ailenizin maddi problemlerinin gündeme gelmesi, iş temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi, gün içine sığdırmak zorunda kalabilirsiniz. Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden gocunmayın, buna ihtiyacınız var.
13 1

Boğa: Kararlarda ilk kişi olma eğilimi barındırıyorsunuz. Bu konuda ortak hareket etmeniz, muhtemel gelişmeleri olumlu bir hale getirebilir. Bugün çıkacağınız seyahatler size ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir toplantıda çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızı görebileceksiniz.
13 2

İkizler: Bazı düşüncelere modası geçmiş deyip değer vermiyorsunuz. Aslında farkında olmadan çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz.Çok yetersiz bulduğunuz birinin iş kaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz. Yakın bir zamanda çok daha iradi iş olanakları yaratabileceksiniz.
13 3

Yengeç: Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası. Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Birileri sizden borç veya yardım için mali destek isteyebilir. Ama dostunuz olduğundan iyice emin olmanız gerek. Temkinli olmanızda fayda var.
13 4