8 Nisan günlük burç yorumunuz!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: İletişim konularında son derece aktif geçebilecek bir gün. Kısa yolculuklara çıkarak kendinizi geliştirmeye çalışabilir, yeni konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Çevresel koşulları lehinize kullanabileceğiniz görülüyor. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
13 1

Boğa: Hafta sonu olmasına rağmen kendinizi çalışmak zorunda hissedebilirsiniz bugün. Eğer bir bilgi kaynağına ihtiyacınız varsa bulmakta zorlanmayacaksınız. Araştırmaya devam edin. Mesleki eleştirileri de dikkate almalısınız.
13 2

İkizler: Günün ilerleyen saatlerinde önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz.
13 3

Yengeç: Aşk hayatınızla ilgili barındırdığınız korkular ve endişeler çok gerçekçi görünmüyor. Sevgilinizin sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu önemli konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz. İş değiştirip değiştirmemekle ilgili tereddütleriniz var.
13 4