80'lerin trendlerini modernleştirmenin yolu!

80'li yılların çılgın trendlerini 2014'e uyarlıyoruz. İşte eğlenceli ve çılgın stillerin kaynağı 80'lerin trendlerini modernleştiren öneriler!


80'li yıllar gösterişli saçların, permanın ve canlı renklerin altın çağıydı. Bu nedenle birçok insan 80'li yılların trendlerini bugüne uyarlamaktan çekiniyor.

Kostüm görünümüne sahip bu çılgın trendlerin modern bir stile uyarlanması biraz zor olsa da modern bir stil yaratılabilir.

İşte 80'lerin çılgın trendleri ve modern kombinler!
8 1

80'lerde omuzları açıkta bırakan oversize tişörtler oldukça popülerdi, Özellikle de canlı ve fosforlu renklerde tişörtler tercih ediliyordu.

Açık omuz trendi düzgün bir şekilde uyarlandığında oldukça hoş ve modern bir kombin yaratıyor.

Peki bunu nasıl yapacağız? Açık omuzlu ve vücuda tam oturan bir bluzu midi eteklerle kombinleyerek! Bluzunuzun vücuda tam oturması bu stilin birinci kuralı. İkinci kural ise açık omuzlu bluzları taşlanmış , yırtık ve eskitilmiş jeanler yerine kumaş şort ve eteklerle kombinlemek.
8 2

Bugün hala popülerliğini koruyan jean stillerinden biri olan asit yıkamalı jeanler aslında 80'lerden beri dolaplarımızdaki yerini koruyor.

80'li yılların birçok jean stili yüksek belli "Anne jeani" olarak adlandırılıyor ve moda dünyası tarafından hoş karşılanmıyor.

Ancak bu dalgalı görünümlü asit yıkamalı jeanleri giymenin modern bir yolu var! Bu stilde bir jean giymek istiyorsanız dar paça ya da skinny modelleri tercih etmelisiniz.

Yüksek bel modeli yerine ise jeaniniz düşük belli ya da orta seviyede olmalı.
8 3

Neon renkler geçtiğimiz yıllarda moda sahnesine dönüş yapan 80'ler trendlerinden biri. Günümüzde temel renklerle kombinlenen ve kıyafete renk katmak için ayrıntı olarak kullanılan neon renklerin birbiriyle kombinlenmesi 80'li yıllarda normal bir şeydi.

Eğer neon renklerle modern bir stil yaratmak istiyorsanız iki neon rengi birlikte kullanmamaya özen gösterin.

Neon renkler modern stilinize üzerinizdeki bir aksesuarla renk vermeli. Ayakkabı, kemer, çanta, bilezik , kolye ve küpeler neon renklerle kıyafetinizi canlandırmak için ideal seçenekler.
8 4