9 Ekim günlük burç yorumları!

Astrolog Demet Baltacı 9 Ekim günlük burçları yorumluyor! İşte 9 Ekim jüpiter günü burç yorumlarınız...


Bugün 9 Ekim Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Koç burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde boşlukta olacak. Mars ve Jüpiter arasındaki üçgen açı enerjimizi yükseltirken, sabırsız ve içgüdüsel eylemlerde bulunabiliriz. Fazla enerjimizi spor ve bedensel aktivitelerle değerlendirmek doğru olabilir. Ay Koç burcunda ilerlerken baş ağrısı, migren, ateşli hastalıklarda artış olabilir.

Ay öğleden sonra 14:45’de Boğa burcuna geçince daha sakin ve huzurlu enerjiler devrede olacağından kişisel güvenliğimiz ve maddi değerlerimizle ilgilenebiliriz. Son günlerde yaptığımız harcamaları gözden geçirebilir, hesap yapabiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu günlerde işlerinizle tek başınıza ilgilenmeyi daha faydalı görebilirsiniz ve bu, yanlış bir düşünce olmayacaktır. Dış müdahalelerden uzak kalarak yeni stratejiler belirlemek yeteneklerinizi özgürce ortaya çıkarmanıza da imkan verebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Güne sakin ve içe dönük başlasanız da öğleden sonra kendinizi daha enerjik hissetmeniz mümkün. kararlı ve sakin bir şekilde yapılması gereken işlerinize odaklanabilirsiniz. İştahınız biraz artabilir, tatlı ve hamur işlerinden uzak durmaya çalışın.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Günlük işleriniz ve yarım kalan projelerinizle ilgilenebileceğiniz bugün arkadaşlarınızdan da yardım görebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan sizi şaşırtacak ilginç haberler duyabilirsiniz. Sizin için geçmişte kalan ve merak ettiğiniz özel bir kişi hakkında da duyumlar alabilirsiniz.
14 4