9 Haziran günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Arkadaş ortamlarında yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu durum üzerinizde baskı yaratabilir karar vermekte aceleci davranmayın. Duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak için güçlü arzularınız var, fakat üzerinde plan yapmak, düşünmek için daha uygun zamanı bekleyin.
13 1

Boğa: Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşaya biliyorsunuz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor.
13 2

İkizler: Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.
13 3

Yengeç: Şu sıralar para alışverişlerinde pek içinizi hoş etmeyen görüşmeler yapabilirsiniz. Güvenli para dayanaklarınız var. Ama bunların varlığı, sizin için aynı zamanda bir sıkıntının da kaynağı gibi görünüyor.Olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir.
13 4