9 Nisan günlük burç yorumunuz!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün yakın çevrenizle birçok olumlu bağlantı kurmanız mümkün. Detay gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz.Günün ilk yarısı keyfiniz yerinde olmakla birlikte, verimli geçmeyebilir. Değişikliklere ayak uydurmalısınız.
13 1

Boğa: Yakın geçmişte sizi hareketlendiren olumlu gelişmeler, bugünlerde yeniden gündeme gelebilir. Dostluğa çok bağlısınız, ama bazı durumlarda ödün vermeye niyetsiz duruyorsunuz. Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli.
13 2

İkizler: Şansla ilgili düşünceleriniz, bazı kabullenmelerden kaçış gibi. Sizi şansınıza küstüren olayların, şansla doğrudan alakalı olduklarından biraz kuşkuya düşmelisiniz.Son günlerde kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremeyebiliyorsunuz.
13 3

Yengeç: Arkadaşlıklar bakımından hareketli bir gün. Duygularınızı yapıcı biçimde ifade ettikçe gün rahat geçecektir. Değişiklikler yapmak, çevrenizi geliştirmek istemenize karşın acele ile verebileceğiniz kararlar ve önemli konuları göz ardı etmeniz, sonradan başınızı ağrıtabilir.
13 4