Abartısız ve etkili 6 seks tavsiyesi!

Abartılı bir şekilde yansıtılan seks, kendi seks hayatınızda mutsuz olmanıza neden olmasın! Bu abartısız ama etkili 6 seks tavsiyesiyle yatak odasında mutluluğa adım atın...


Sosyal medya ve dergiler daha heyecan verici seks hayatına sahip olmak isteyenlere yazılan abartılı seks tavsiyeleriyle dolu.

Kafanızı çevirdiğiniz her yerde sekse dair bir şey görmeniz mümkün. Seksin abartılı bir şekilde yansıtıldığı bu yazılar gözünüzü korkutmasın, eğer sıradan bir seks hayatına sahipseniz ve bu sizi tatmin etmeye yetiyorsa daha fazlasına ihtiyacınız yok demektir!

Yapılan araştırmalara göre birçok mutlu çift yalnızca 3 seks pozisyonu uygulayarak mutlu bir seks hayatına sahip oluyor. Bu da bize çılgın fantezilerin çok da gerekli olmadığını gösteriyor!

Eğer seks hayatınızı iyileştirmek istiyorsanız sıradan fakat oldukça etkili seks tavsiyelerine göz atabilirsiniz!
8 1

Zaman, bugünlerde sahip olduğumuz en değerli şey. Yalnızca seks için değil hayatta yapmak istediğimiz hiçbir şeye neredeyse vakit bulamıyoruz.

Zamansızlık engelini ortadan kaldırmak için öncelikler listenizdeki sıralamayı değiştirmelisiniz. İşten eve geldiğinizde koltukta mayışıp dizi izlemek yerine partnerinize dokunmayı tercih edin.

Partnerinizle birlikte hayatınızın boğucu rutinini bozarak yatak odasında daha fazla zaman harcamaya çalışın.
8 2

Partnerinizle iletişiminizde daha içten, tutkulu ve muzur olmayı deneyebilirsiniz.

Sekste hoşlandığınız şeyleri ve beklentilerinizi partnerinizle paylaşmadığınız sürece seksten maksimum zevki alamazsınız.

Eğer yataktaki sessiz partner sizseniz, partnerinize sekte ne istediğinizi erotik bir şekilde anlatabilirsiniz.
8 3

Yatakta cömert olun ve sevgilinizi sürprizlerle şımartın.

Bunu yapmak için çılgın fikirlere ya da yatakta jimnastik hareketleri yapmanıza gerek yok.

Yalnızca partnerinizin nelerden hoşlandığınızı bilmeniz yeterli. Seks sırasında partnerinize zevk vermeyi ve onunla keyifli vakit geçirmeyi amaçlayın.
8 4