Adriana Lima'nın sokak stili

Milyonların hayran olduğu, kusursuz güzellikteki dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın sokak stiline göz atmaya ne dersiniz?



Adriana Lima, Victoria's Secret'ın baş meleklerinden ve dünyaca ünlü markaların defilelerinde en çok tercih edilen isimlerinden biri. Çok ünlü olmasının yanı sıra iyi bir anne ve güzelliğiyle milyonların beğenisi kazanmış bir manken.

Defilelerin ve moda çekimlerinin ışıkları altında oldukça seksi, şaaşalı ve cüretkar şekilde karşımıza çıkan Adriana Lima özel hayatında oldukça sade bir giyim tarzına sahip.

Kot pantolonlardan ve taytlardan vazgeçemeyen Lima, günlük hayattaki makyajında da abartıdan kaçınıyor.

Herkesin yakın takipte olduğu Adriana Lima' nın sokak kıyafetlerine göz atmaya ne dersiniz?
12 1


Siyah renk Adriana Lima için vazgeçilmez…

Deri taytı, botları, çantası, gözlüğü ve eldivenleriyle simsiyah bir kombile karşımıza çıkan Lima, sezonun trendlerini oldukça iyi biliyor.

Taytıyla düzgün bacaklarını ön plana çıkaran ünlü model, her zamanki gibi harika görünüyor.
12 2


Kusursuz bacaklar ön planda!

Mini kloş eteği senenin modasına da uyan dantel görünümlü… Eteğin üzerine giydiği düz siyah askılı bluzu ve siyah ayakkabılarıyla tamamladığı bu kombin Adriana Lima'nın mükemmel fiziğini öne çıkaran cinsten.
12 3


Salaş bir sweatshirtle karşımıza çıkan Lima bu parçayı elbise gibi kullanmayı tercih etmiş. Alt kısmına başka birşey giymeyen ünlü model son iki senedir oldukça trend olan kamuflaj desenli parkasıyla ve dore rengi stilettolarıyla kombinini tamamlamış.

Hafif makyajı ve doğal görünümlü dalgalı fönüyle Adriana Lima aslında bir arada kullanılması çok zor olan parçaları başarılı bir şekilde birleştirmiş.
12 4