Ağır travmalar geçiren ünlüler!

Ünlüler geçmişte yaşadıkları travmaların onları nasıl güçlendirdiğini anlatıyor! Madonna, Shia LeBeouf, Lady Gaga ve daha birçok ünlü isim yaşadıklarını anlatıyor...


Lady Gaga, Madonna, Kate Winslet ve daha birçok isimi yalnızca sinema perdesinden ve televizyon ekranından tanıyor olsak da onların güçlü kadın imajına bayılıyoruz.

Peki bu güçlü kadınlar yaşamları boyunca hiçbir zorlukla karşılaşmadı mı?

Hayatlarının geçmişte bıraktıkları bir bölümünde kendilerini çok etkileyen olaylar yaşayan ünlü kadınlar, yaşadıkları negatif tecrübeleri kendilerini güçlü kılan bir özellik olarak dönüştürmeyi başardı.

her fırsatta yaşadıkları zorlukların onları daha da güçlendirdiğini söyleyen ünlü isimlerin hikayelerini araştırdık.

İşte ünlü isimlerin geçmişte yaşadıkları sarsıcı olaylar ve ilham veren başarı öyküleri…
11 1

Sıra dışı stiliyle ön plana çıkan Lady Gaga, geçtiğimiz günlerde ünlü talk show sunucusu Howard Stern'in programında 19 yaşındayken ismini açıklamadığı bir yapımcının tecavüzüne uğradığını açıkladı.

O yıllarda naif bir yapıda olduğunu söyleyen ve bu olayı atlatmakta zorluk çektiğini itiraf eden Lady Gaga, asıl şoku 5 yıl sonra yaşıyor. Lady Gaga popülerlik kazandığı dönemde, kendisine tecavüz eden prodüktör, şarkıcıyla aşk yaşadıklarını anlatmaya başlıyor.

Bu olanların onu yıkmasına izin vermek yerine duygularını anlatan "Swine" adlı bir şarkı yazan Gaga, yaptığı her başarılı işte o kişinin adının anılmasını istemediğini belirtiyor.

Gaga, "Onun adıyla tanımlanmak istemiyorum. Çektiğim acıların sorumluluğunu alıyorum. "diyor.
11 2

İkonik şarkıcı Madonna, henüz 19 yaşındayken ve Louise Veronica Ciccone ismiyle anılıyorken New York'ta tek başına yaşayan korku dolu bir geç kızdı. Harper's Bazaar adlı dergiye verdiği bir röportajda 19 yaşındayken sırtına dayanan bir bıçakla zorla bir binanın teras katına çıkartıldığını ve orada tecavüze uğradığını anlattı. Olanları birilerine anlatmaktan çok korktuğunu söyleyen Madonna yine de bu yaşadığının onu hayallerinden alıkoymasına izin vermemiş. Bunun yerine bu tecrübesini sanatçı kişiliğini oluştururken kullandığını belirtiyor.

Madonna zor zamanları nasıl atlattığını şu sözlerle anlatıyor:"Çok zor ve yalnız bir süreçti. Her gün devam etmek için kendimi zorluyordum. Bazen yatak odamdaki ayakkabılığın önünde duru, ağlayarak p penceredeki güvercinlerin pervaza pislemesini seyrediyordum. Birden Frida Kahlo'nun kartpostalın üzerindeki resmini gördüm ve bıyığını görmek beni teselli etti. O diğerlerinin düşüncelerini önemsemeyen bir sanatçıydı ve ona bayılıyordum. Oldukça cesurdu. İnsanlar onda zor zamanlar yaşatmıştı. Hayat onu zorlamıştı. Eğer o yapabiliyorsa, o halde ben de yapabilirdim."
11 3

Beyaz perde kahramanlarından biri olan Kate Winslet, gerçek yaşamında da kahramanlığa imza attı.

2011 yılında arkadaşı Richard Branson'un evinde sevgilisi ve çocuklarıyla tatil yapan Kate Winslet oldukça büyük bir yangın atlattı.

Tatil yaptıkları evde çıkan yangında hem çocuklarını hem sevgilisini hem de ev sahibinin yaşlı annesini alevlerin arasından kurtarmayı başaran Winslet, o dakikaları hiç unutamadığını söylüyor.

Bu dramatik olay sırasında şimdiki eşi Ned Rocnroll ile tanışan Kate Winslet, küllerinden doğmak deyimine muhteşem bir örnek sergiliyor. Tüm evin yanıp kül olduğu faciadan herkesin sağ kurtulduğunu söyleyen Winslet, bu olayıdan güzel bir şey çıkarmak için oğlunun adına "Blaze"(alev) koyduğunu söylüyor.
11 4