İşte saç kesimi en iyi olan ünlüler!

...



Ünlü yıldızıların en iyi 6 saç kesimini ele alıyoruz. Onlar parıldıyor, onlar her zaman göz kamaştırıyor! Peki onların sırları neler?

Sizin de saçlarınızın onlarınki gibi ışıldamasını istediğinize eminiz. Bukleler, dağınık saçlar, su dalgaları ve işte sizin için seçtiklerimiz...
7 1


Her zaman düz sarı saçlarıyla ışıltı saçan Diaz, saçlarını daima canlı tutmayı nasıl başarıyor dersiniz? Aynı zamanda, daha genç gösteren bir saç kesimine sahip güzel oyuncu.


“Bu saç modeli düz saçları daha dolgun göstermek için iyi bir tercih” diyor Diaz’ın kuaförü Lona Vigi. Saç spreyleriyle kolaylıkla şekillenebilen saçlar, doğal ve abartısız bir görünüme kavuşuyor.


Uçlara doğru katlı kesim saçları yoğun olanlara elverişli bir kullanım ve derli toplu bir görünüm sağlıyor.


Yandan ayırdığı saçlarıyla Diaz, her zamanki büyüleyiciliği ve parıltılı saçlarıyla bizim de favorimiz.
7 2


Stiline hayran olduğumuz Stone, saç rengi ve saç kesimiyle de her zaman göze çarpan ünlülerden. O’nu yeni Meg Ryan olarak anmak da mümkün. Omuzlarına değen, orta boy saçını yandan ayırmayı tercih etmiş, bu görünümüyle tam anlamıyla bir liseli gibi duruyor.

Bu saç kesimi en demokratik olarak anılmakta. Omuz hizası, küt kesim saç uçları modası geçmeyen bir saç modeli.


Siz de Emma gibi, çene hizanızdan başlayan hafif dalgalar oluşturarak, saçlarınıza abartılı olmayan bir ahenk katmış olursunuz.
7 3


Leydi Middleton, saç kesimi ve kullandığı saç modelleriyle daima doğru tercihler yapıyor. U kesim olarak adlandırdığımız, arkası uzun ön kısımları daha kısa kesimle uzun saçlarına hava katanlardan.


“Unutmayın ki, uzun saçlar sadece kırık olmadıklarında güzel görünürler. Bu yüzden 6 haftada bir kırıklarınızı aldırmayı ihmal etmeyin” diyor Middleton’un saç tasarımcısı, Richard Ward.


Middleton her zaman canlı görünen saçlarını, saç uçlarındaki kırıkları aldırmasına borçlu.
7 4