Alfa erkeği nasıl anlaşılır?

Kadınların "İdeal erkek" hayalinin ete kemiğe bürünmüş hali alfa erkekler! Peki alfa-erkekleri nasıl tanırsınız?


Alfa- erkeklere bugünlerde pek rastlayamasak da, herkes eski zamanların havalı ve kendine güvenli erkeklerini tanımak ister.

Bir ortama girdiklerinde herkes durup onlara bakar, konuştukları zaman da herkes susup onları dinler. Kadınlar için ideal bir sevgili ve eş olan alfalar, erkekler için de çok iyi bir dosttur.

Alfa-erkeklerini hiçbir zaman değişmeyen karakter özelliklerinden tanıyabilirsiniz. Sosyal çevresinin doğal bir lideri olan alfa-erkek, kendine bağlı olanların ihtiyaçlarını karşılar, onları korur ve önderlik eder.

Alfa-erkekler değişen zamana ayak uydurur ve diğerlerinin bir kriz olarak gördüğü kargaşa ortamını bir avantaja çevirmenin yolunu bulur. Nedenleri ve sonuçları araştırır, kazanmayı sever ve bunu başarır.
10 1
Dış görünüşü hakkında hiçbir zaman endişelenmeyen alfa-erkek yalnızca kazanmaya odaklanır. Uğraştığı şey ne olursa olsun diğerleri onu takip eder. Stilini, konuşmasını ve görünüşünü taklit ederler. Bir alfa-erkek hiçbir zaman bir başkasını taklit etmez.

Fakat bir alfa-erkeğin asla yapmayacağı şeyler de vardır. Kadınların nasıl bir erkekle birlikte olduklarını daha iyi anlamaları ve erkeklerin de kendilerini tanımaları için alfa-erkeğin asla yapmayacağı şeyleri araştırdık!

İşte mükemmel alfa erkekleri!
10 2

Bir alfa-erkek, hesabı asla kadınlara ödetmez.

Başka insanlardan ve onların nezaketinden asla çıkar sağlamayan alfa-erkeği ihtiyaçları karşılayabilmek için çalışır ve başka insanların sorumluluğu altında olmaktan hoşlanmaz.

Alfa-erkeğin birlikte olduğu kadınlar hesabı ödemek için ısrar ettiklerinde sakince karşılık vererek hesabı kendilerinin ödemesi gerektiğini söylerler.
10 3

Bir alfa-erkeğin iniş çıkışlı duyguları yoktur. Onlar her zaman net tavır sergiler ve gerektiğinde özür dilemesini bilirler.

Size karşı yanlış bir şey yaptıklarında "Ben hatalıyım. Özür dilerim" der ve elinden gelen tüm imkanı bunu telafi etmek için kullanır.
10 4