Ameliyatsız burun estetiği!

Son derece konforlu bir şekilde ve oldukça kısa bir sürede gerçekleştirilen ameliyatsız burun estetiği dolgu malzemesi veya botoks malzemesi ile yapılmaktadır.

Ameliyatsız burun estetiği!

Yüzün tam ortasına konumlandırılmış bir uzuv burnumuz. Belki de bu yüzden oldukça dikkat çekiyor ve kişinin yüzüne sanıldığından daha fazla bir anlam ve ifade yüklüyor. Burun, yüzümüzün en dikkat çekici organlarından biri olmasından ötürü yüz estetiğimizi tamamlayıcı faktörlerdendir.

Günümüzde de birçok kişi her gün ayna karşısında burnunun görüntüsünden rahatsız olup bunu bir takıntı haline getirebilmektedir. Bu kişilerin bir çoğu da burun estetiği operasyonu olmaktan korkan, maddi olarak bunu karşılamaya gücü yetmeyen ya da önceden rinoplasti operasyonu olmuş ve bir daha olmak istemeyen kişilerdir. Böyle durumlarda bu hastalarımızın kurtuluşu ameliyatsız burun estetiği olmaktadır.

Son derece konforlu bir şekilde ve oldukça kısa bir sürede gerçekleştirilen ameliyatsız burun estetiği dolgu malzemesi veya botoks malzemesi ile yapılmaktadır. Bu malzemeler yardımı ile burun kemiğine ve kıkırdağına dokunulmadan burna şekil vermek mümkündür.

Örneğin, düşük burun uçlu bir hastanın burun ucuna uygulanan dolgu malzemesi burun ucunu kalkık göstermektedir. Bu işlem yaklaşık 5 dakika sürmektedir. Yalnız bu maddenin ömür boyu kalıcı olmadığını ve ömrünün 1 yıl olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

Bir başka önemli konu ise, dolgu ve botoks uygulamalarının her tipteki burun yapısı için uygun olmayışıdır. Oldukça kemerli veya oldukça geniş bir burun yapısı olan hastaların çözümü maalesef dolgu ile yapılan burun estetiği olamaz. Bunun için doğru muayene ve rinoplasti gerekmektedir.

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk


Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip: guncelozturk
facebook: guncelestetik

Yorumlar