Banyonu seç, cildini pürüzsüzleştir!

Bu bitkisel banyo her derde deva!



Kuru, yağlı, sivilceli, iltihaplı, kırışık ve gergin deri için banyoya giriyoruz. Bu deri rahatsızlıklarından birini seçin ve az sonra okuyacağınız banyolar arasından size en uygun olanını uygulayın.

Hem ferahlamak, hem de sağlıklı bir cilde kavuşmak için geri sayım başladı!
13 1

İltihaplı sivilceli ciltler için ebegümeci banyosu


50 gr. kurutulmuş veya 100 gr. taze ebegümeci çiçeği ve yaprağı ince kıyılmış olarak, kaynar derecedeki 2 litre suyla haşlanır, ılıklaşana kadar demlendikten sonra süzülür ve banyo suyuna eklenir. Kan dolaşımını hızlandırmak için banyodan sonra beden, orta sertlikte bir fırça ile fırçalanır.
13 2

Sivilceli deri için okaliptüs yağı banyosu


Banyo küvetini doldurmaya başlayın ve su bir karış kadar yükseldiğinde, biraz kremanın veya sütün içine karıştırmış olduğunuz 5 damla okaliptüs yağını suya ekleyin. Bu katkının eşit oranda dağılabilmesi için, küveti duş süzgecinden akan suyla doldurun.
13 3

Kuru ve duyarlı cilt için yağsız süt banyosu


Yağı alınmış 2 litre süt banyo suyuna eklenirken, su iyice karıştırılır. Banyodan sonra ılık bir duş alınır ve hafifçe kurulanılır. Eğer deriye banyodan önce 2 yemek kaşığı zeytinyağı yedirilirse, süt banyosu kuru deri için çok daha etkili olacaktır. Banyo suyuna eklenen 1 bardak aynısafa çayı da deriyi yatıştırır.
13 4