American Hustle vizyona giriyor!

Merakla beklenen American Hustle 17 Ocak'ta vizyona giriyor! Film ünlü oyuncuları ve konusu kadar kostümleriyle de dikkat çekiyor!

American Hustle vizyona giriyor!

Merakla beklenen "American Hustle" filmi 17 Ocak'ta izleyiciyle buluşuyor. 1970'li yıllarda geçen ve gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Açlık Oyunlarının güzel yıldızı Jennifer Lawrence , Amy Adams, Hollywood'un yakışıklısı Christian Bale, usta oyuncu Robert De Niro ve Bradley Cooper rol alıyor.

Irving Rosenfeld ve ortağı Sydney Prosser, genç ve yetenekli FBI ajanı Richie DiMaso tarafından yakalanır. Hüküm giymemeleri için de FBI ile birlikte çalışmaları teklif edilir.  Mecburen FBI'ın bu teklifini kabul eden Irvıng ve Sydney, kendileri gibi usta dolandırıcıları yakalamak üzere planlanan bir operasyonda polislerle işbirliği yapacaklardır. Kumar cenneti Atlantic City'de bir Arap Şeyhinin yönettiği büyük bir oyun organize ederler. Fakat kusursuz planları bir şekilde bozulur ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

American Hustle'ın yönetmeni ise bizleri geçtiğimiz Ocak ayında "Umut Işığım" adlı filmiyle  romantik göz yaşlarına boğan David O. Russel.

Muhteşem Gatsby filminde olduğu gibi bu filmde de kostümler ve ihtişam ön planda olacak. Moda, sinema ve müzik endüstrilerinin birbirlerine olan etkilerini bu filmde bir kez daha göreceğiz.  American Hustle'ın kostümlerini ise,  Romeo&Juliet, 300 Spartalı, Alacakaranlık ve Moulin Rouge filmlerinin kostüm tasarımcısı Michael Wilkinson hazırlıyor.

Yorumlar