Angelina Jolie'nin uyuşturucu bağımlısı görüntüleri!

Güzel, seksi ve fit görmeye alıştığımız Angelina Jolie bu günlerde geçmişteki karanlık günleriyle yüzleşiyor!

ELMAELMA ÇEVİRİ ÖZEL-Angelina Jolie'nin şok eden görüntüleri magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Herkesi imrendiren bir güzelliğe, eşe ve aileye sahip olan Jolie 20'li yaşlarının başında uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti.

Yeni ortaya çıkan videoda Angelina Jolie mor, yarı kapalı gözler, iğne izleriyle dolu kollar ve pis tırnaklarla görünüyor.
9 1

İlk olarak The National Enquirer sitesinde yayınlanan görüntülerde Angelina Jolie, küçük bir dairede babasıyla konuşurken görülüyor.

Görüntüleri kaydeden Franklin Meyer, Jolie'nin kendisini arayıp Manhattan'daki evine çağırdığını ve kendisinden uyuşturucu aldığı sırada bu görüntüleri çektiğini söylüyor.
9 2

Angelina Jolie'nin bu görüntülerin ortaya çıkmaması için uzun zamandır Meyer'e yüklü ödemeler yaptığı konuşuluyordu.

Uyuşturucu satıcısı Meyer görüntüleri verdiği haber ajansına Jolie'nin uzun süre müşterisi olduğunu ve ona eroin ve kokain sattığını söyledi.
9 3

Görüntüleri çeken Meyer, Angelina Jolie'nin kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan babası Jon Voight'la telefonda konuştuğunu söylese de yapılan konuşmalardan telefonun öbür ucundaki kişinin kimliği anlaşılmıyor.

Görüntülerdeki konuşmalarda Jolie'nin babasıyla erkek kardeşi ve annesi hakkında konuştuğu düşünülüyor ve Ünlü oyuncu kendisinden büyük bir ev isteyen birilerine "Bir süre daha apartman dairesinde yaşasa olmaz mı? Başka bir film çekip para kazandığımda hepimiz için daha büyük bir ev alırım" diyor.
9 4