Anna Wintour'un zamansız stil önerileri!

Modaya yön veren kadın Anna Wintour'dan moda dersi almak ister misiniz? Işte moda otoritesi Anna Wintour'dan stil önerileri...


Amerikan Vogue dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour; Modayla biraz olsa ilgilenen herkesin bildiği bir isim.

Dünyanın güneşin etrafında dönmesi gibi moda dunyası da onun etrafında dönüyor. Wintour'un stili gerçek kürk düşkünlüğüne rağmen kusursuz olarak değerlendiriliyor.

İşte geçtiğimiz haftalarda Rihanna'ya stil ikonu ödülünü takdim eden Anna Wintour'dan moda tavsiyeleri...
8 1

"Kendinizi hoş gösteren bir silüet geliştirin."
Vogue dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour'a göre trendler gelip geçici, sürekli şık görünmenizi sağlayan şeyler ise zamansızdır.

Wintour, "Kendinize güvenerek giyebileceğiniz, vücudunuza ve size uygun bir stil yaratın ve her zaman ona sadık kalın."diyor.

Aynı tavsiye saç stiliniz için de geçerli. Wintour'un kâküllü pageboy stili küt saç stili asla değişmiyor. Uzun yıllardır kullandığı bu saç stili ikonik bir görünüme büründü.
8 2

Bütçeniz kısıtlı oldugunda asla çok beğenmediğiniz parçalara para harcamayın.

Ortalama parçalar almak yerine paranızı biriktirin ve uzun zaman kullanabileceğiniz kaliteli kıyafetlere yönelin.

Bu tavsiyesi için Anna Wintour,"100 tane uyduruk parça alacağınıza daha az ama hem kaliteli hem de size yakışan parçalara yatırım yapın ve bu parçaları tekrar tekrar giyin."diyor.
8 3

Farklı olmaktan korkmamak Anna Wintour'un dolaylı yoldan verdiği bir stil önerisi.

Vogue dergisinin Yayın Yönetmeni Wintour bir röportajında ünlülerin kırmızı halıda giydiği balık modeli pullu straples elbiselere değinmiş ve onlardan daha ne kadar göreceğiz diyerek sitem etmişti.

Wintour ünlü isimlerin moda konusunda eleştirilmekten çok korktuklarını ve hepsinin nasıl makyaj yapmaları ve nasıl giyinmeleri gerektiğini söyleyen kişilerle çalıştığını söylüyor.
8 4