Annenize dünyanın en sessiz elektrik süpürgesi!

Rowenta Silence Force Extreme ile anneniz yorulmadan, sessiz ve mükemmel bir şekilde temizlik yapacak!

Annenize dünyanın en sessiz elektrik süpürgesi!

Maksimum güce minimum ses ile ulaşan, ergonomik yapısı ve çekici dizaynıyla fark yaratan Rowenta Silence Force Extreme, gürültüyü unutturarak temizliği pratik ve keyifli bir aktiviteye dönüştürüyor. Rowenta Silence Force Extreme, toz torbalı ve toz torbasız modelleriyle farklı tercihlere en uygun seçenekleri sunuyor.

Çıt çıkarmadan mükemmel temizlik sunan Rowenta Silence Force Extreme şimdi de  annenizin kalbini
fethedecek. 'Son derece güçlü' ve 'Son derece sessiz' Rowenta Silence Force Extreme, maksimum güce, minimum ses ile ulaşıyor. 'Dünyanın En Sessiz Süpürgesi' Rowenta Silence Force Extreme, diğer üstün özellikleriyle de sınıfının en iyi performansını sunuyor. Ergonomik yapısı ve farklı ihtiyaçlara yönelik zengin aksesuarlarıyla temizliği kolaylaştıran Rowenta Silence Force Extreme, canlı renkleri ve etkileyici dizaynıyla da cazibesini artırıyor. Rowenta Silence Force Extreme,  temizliği kolaylaştıran üstünlüklerini hem toz torbalı, hem de toz torbasız modelleriyle yaşatıyor.

Rowenta Silence Force Extreme Anneler Günü öncesinde 'anneme ne alsam acaba?' diye düşünenlere farklı bir seçenek sunuyor!


Sadece 62 desibel ses ile mükemmel performans

Rowenta Silence Force Extreme’in üstün performansı iki farklı seçenekle sunuluyor. İki model arasında emiş gücü farkı bulunmuyor.

-        
2200 Watt gücünü rağmen 66 desibel ses şiddetiyle son derece güçlü ve son derece sessiz bir performansa sahip olan model, mevcut Rowenta Silence Force’dan iki kat daha
sessiz.

-        
Mevcut Silence Force’dan 5 kat daha sessiz diğer model ise 1100 Watt güç ve sadece 62 desibel ses şiddetiyle “Dünyanın En Sessiz Elektrik Süpürgesi” olma ayrıcalığına
sahip.

Bel ağrısını önleyen ergonomik yapı

Rowenta Silence Force Extreme, 'Ergo Comfort Silence' olarak adlandırılan aksesuarlarıyla da ergonomiklik, konfor ve sessizlik sağlıyor. Teleskopik sistemle açılarak uzayan boru yapısı, pratik bir kullanım imkânı sunuyor. Yüzde 100 dik konumda kullanma özelliğiyle bel ağrısına neden olmayan Rowenta Silence Force Extreme, 'Güçlü ve Dik Tutuş' ile 'Özgür ve Yatay Tutuş' seçenekleriyle farklı açılarda kullanıma olanak tanıyor. Ayrıca ergonomik ve akustik tutma yerleri, tek parça pratik fırça, sarsıntı önleyici, kilit sistemi ve yüksek verimli sessiz süpürme ucuyla temizliği kusursuzlaştırıyor.

En sessiz toz torbasız elektrik süpürgesi

Aynı üstün teknolojinin toz torbasız modeli Rowenta Silence Force Extreme Cyclonic ise, devrim niteliğindeki bir yenilik ile sınıfının en iyi performansını sunuyor. 68 desibel ses şiddetiyle 'En Sessiz Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi' Silence Force Extreme Cyclonic, kendi segmentinin ortalamasından 13 desibel daha sessiz çalışıyor. Yüksek toz toplama performansına sahip Silence Force Extreme Cyclonic’in iki farklı modeli bulunuyor.

-        
2100 W güce sahip model, 71 desibel ses şiddetiyle son derece güçlü ve son derece sessiz bir performansa sahip.

-        
900 W gücündeki model ise, sadece 68 desibel ses şiddetiyle  “Dünyanın En Sessiz Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi” olarak öne çıkıyor.

Multi-Cyclone Teknolojisi, tozu affetmez

Silence Force Extreme Cyclonic’in sahip olduğu Multi-Cyclone Teknoloji, yüksek toz ayrıştırmasıyla sürekli ve mükemmel temizlik performansı sunuyor. İlk aşamada tozların yüzde 85’ini havadan ayrıştıran Multi-Cyclone Teknolojisi, 4 konik seperatör ve aynı anda aktifleşen 4 güçlü cyclonic etkisiyle tozların yüzde 99’unun havada ayrışmasını sağlıyor. Geriye kalan yüzde 1 oranındaki mikroskobik tozların da çoğu 3 özel filtrelemeden birine takılıyor. Silence Force Extreme Cyclonic, enerji tüketimini de azaltmayı sağlayarak, enerji tasarrufu ve performans arasında tercih yapma sorununu ortadan kaldırıyor.

Yorumlar