Antik tarihin şaşırtan seks oyuncakları!

Seks oyuncaklarının sadece günümüz zamanında popüler olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bakın seks oyuncakları hangi yüzyıllardan günümüze gelmiş.


Falluslar, yani yapay erkek organları aslında yeni bir keşif değil. Günümüzden yaklaşık 30.000 yıl öncesine kadar uzanıyor.

Araştırmacıların söylediğine göre ilk seks oyuncakları taş, tahta ve katran gibi kolay şekil verilen maddelerden yapılmış.

Geçtiğimiz günlerde Polonya'da bir kazıda bulunan seks oyuncağı şaşkınlık yarattı. Gelin arkeologların gün yüzüne çıkardığı eski yüzyıllara ait olan seks oyuncaklarına bir bakalım...
10 1

18. yüzyıla ait deri, ahşap ve taştan yapılmış seks oyuncağı arkeologlar tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

250 yaşındaki bu seks oyuncağı Polonya'da yapılan bir kazıda bulundu. Eski zamanlarda zevk için kullanılan bu fallusun ayrıca doğurganlığı arttırıcı ve kötü ruhları kovucu özelliklerininde olduğuna inanılıyormuş.
10 2

15. yüzyılda Çinli kadınlardökülmüş bronz ve tahtadan yapılan seks oyuncakları kullanmış.

Çinli erkeklerin birden fazla kadınla evlenmesi sonucu tüm kadınlarla ilgilenmesi mümkün olmadığından erkeklik organına benzer seks oyuncakları sayesinde kadınların kocalarını aldatmaları ve lezbiyenlik fikrini benimsemelerini engelleniyormuş.
10 3

MÖ 5. yüzyıldan önce Antik Yunan'da deriden yapılan seks oyuncaklarının yanı sıra '' olisbokollikes '' adı verilen seks oyuncakları da kullanılıyordu.

Olisbokollikes, erkeklik organına benzer galeta ve ekmek çubukları idi.
10 4