Asimetrik kesimli etekler 2015'e damga vurdu!

2015 yılında trendlerden geri kalmak istemiyorsanız asimetrik kesimli eteklere bakmadan geçmeyin... İçlerinden birini mutlaka çok beğeneceksiniz!



2015 yılının yaz sezonunda asimetrik kesimli etekler ön planda. Özellikle derin yırtmaç dekolteli asimetrik kesim etekler oldukça seksi gözüküyor.

Moda devlerinin koleksiyonlarında geniş yer verdiği asimetrik kesimli etekler doğru kombinlendiğinde klas bir görünüme sahip olmanıza yardımcı oluyor.

2015'in trendi asimetrik kesimli eteklerin birçok modeli ve kendine has stilleri var. İçlerinden biri mutlaka size göre…
8 1


Basic etekler

Günlük hayatta herkesin rahatlıkla kullanabileceği basic asimetrik kesimli etekler daha iddiasız ve sade bir görünüm tercih edenler için ideal.

Bu tip eteklerde genellikle pastel tonları, abartıdan uzaklık ve naturellik ön planda.
8 2


Keskin detaylı etekler


Eğer gerçekten farklı detayları üzerinizde taşımayı seviyorsanız bu model etekler tam da size göre…

Bu etek modellerinde daha çok deri ve siyah renklendirmeler ön planda. Çapraz bağlama ve derin yırtmaçların ön plana çıktığı bu asimetrik kesimli etekler, uzun çizmeler ve basic bol kazaklarla kombinlendiğinde harika sonuçlar veriyor.
8 3


Spor detaylar

Spor etekler ve asimetrik kesimin karışımı oldukça ilgi çekici…

Eğer bu şekilde rahat kullanımlı bir etek almak istiyorsanız üst parçanızı da basic seçip, topuklu ayakkabı ve büyük bir çanta tercihiyle ortaya mükemmel bir sonuç çıkarabilirsiniz.

Rahatlığından ödün vermek istemeyenler için asimetrik kesimli spor etekler güzel bir tercih.
8 4