Aşkın yaşı var mıdır?

..



Hayatınızın aşkını bulduğunuzu sanarak evlenmiş ve şimdi bekar bir anne-baba olabilirsiniz. Ya da ölüm yollarınızı ayırmış olabilir. Sebebi ne olursa olsun, kendinizi yalnız ve aşksız kalmak zorunda hissetmeyin. Çünkü aşkın yaşı yoktur!

Çocukların da olmasıyla kendinize ayırdığınız alan ve zaman daralmasın. Yeniden heyecenlanmanın keyfini yaşayın. Başkalarıyla tanışmaya açık olun. Çocuklarınız da sizinle mutluluğunuzla sevinecektir. Özellikle bekar bir anne olmanın zorluklarını biliyorken...

Hayat, mutluluğu ertelemeyecek kadar kısa. Aşka şans verin ve inanın.
7 1

Yaşınız hiç önemli değil, süslenin!

Yeniden biriyle randevulaştığınızda tıpkı gençliğinizde olduğu gibi heyecanlanmak istemez misiniz? O güne özel alışveriş bile yapabilirsiniz. Hala sevdiğiniz özelliklerinizi ön plana çıkaracak bir kombinasyon yaratın. Dekolteniz kırışıksa fularla gizleyebilirsiniz. Topuklu ayakkabılar bacaklarınızın daha sıkı görünmesini sağlar.
7 2

Makyajı es geçmeyin!

Saçlarınızı boyatmak için harika bir fırsat! Yaşınızı renklere gömebilirsiniz. Kırışıklarınızı çok vurgulamayan hafif bir krem fondöten kullanın. Göz çevreniz mutlaka aydınlık dursun. Böylece ona nasıl güzel baktığınızı daha rahat görebilir. Rimel kullanın. Hala ne kadar güzel olduğunuzu görüyor musunuz?
7 3

Ne mi yapacaksınız?

Romantizmin gençlere göre olduğunu da kim söylüyor? Siz de fiziksel durumunuzu zorlamadan sadece yürüyerek bile duygu dolu anlar yaşayabilirsiniz. Kibarca koluna girin ve her şeyden konuşun. Belki yolda ona küçük bir de hediye almak istersiniz.
7 4