Asla yarı yolda bırakmayan kıyafetler!


Satın aldıktan sonra en fazla birkaç kez giyebildiğiniz kaç kıyafetiniz var? Askıdaki büyüsüne kapalıp aldığınız ve daha sonra giyerken içinize hiç sinmeyen onlarca kıyafetiniz olduğunu biliyoruz. Bir de, mağazadaki aynada çok beğendiğiniz ancak eve gelince hiç de sizi göre olmadığını fark ettiğiniz kıyafetler var ki, onlar tam birer hayal kırıklığı…

Neyse ki, bazı parçalar bizi asla yarı yolda bırakmaz. İşte her zaman güvenebileceğiniz ve dolabınızda mutlaka yer açmanız gereken parçalar...
8 1

Jean modası asla geçmez ve her zaman istediğiniz gibi giyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek kural var, vücut tipinize uygun seçim yapmak.

Geniş kalçalarınız ve kalın bacaklarınız varsa skinny jeanlerden uzak durun. Paçalara doğru daralan ya da tamamen bol olan jeanler de size göre değil. Sizin seçiminiz 'Boot-cut' ve 'Curvy' jeanler olmalı.

Bacak boyunuz kısaysa alt kısmı hafif geniş düz kesim pantolonları tercih edebilirsiniz. Kısa kesim ceket ve bluzlerle kombinleyebilirsiniz.
8 2


Gri, siyah, beyaz ve krem rengi tişörtler gardırobunuzda özel bir yere sahip olmalı çünkü basic tişörtler işinizi o kadar kolaylaştırır ki, çoğu zaman ekstra bir çaba göstermenize gerek kalmaz.

Neredeyse her şeyin içine giyebilir ya da tek bir aksesuarla o yalın halinden kolayca kurtarabilirsiniz.
8 3

Ceketler en çok geniş mevsimlerinin ve ofislerin kurtarıcısıdır. Ceket deyince aklınıza yalnızca düz renkler gelmesin, baskılı ceketler ve farklı desenler pek moda, unutmamanız gereken tek şey, ceketinizin bel kıvrımınızı ortaya koymabilmesi.

Şık olmak istediğinizde şifon bluzler ve topuklu ayakkabılarla, spor olmak istediğinizde de düz bir tişört ve spor ya da oxford ayakkabılar tercihiniz olabilir.
8 4