Atalar’dan güçlü şehir silueti

Atalar 12/13 sonbahar kış koleksiyonunda; zengin dokular ve güçlü renkler dikkat çekiyor. Her zamanki gibi kadınsı çizgilerin vurgulandığı koleksiyonda, enerjik ve fit siluetler, kendine güvenen kadın profili çiziyor.

Atalar’dan güçlü şehir silueti

Yeni sezonda lacivertten kobalta ve gece mavisine, ateş kırmızısından zümrüte, yakut tonlarından bordoya uzanan geniş bir renk skalası Atalar koleksiyonuna damgasını vuruyor.

Atalar 12/13 Sonbahar Kış Koleksiyonu, farklı sitleri bir araya getiriyor. Her zamankinden daha az bedene oturan yuvarlak hatlı elbiseler, farklı vücut tiplerine hitap ederken, üste oturan deri ve kumaş elbiseler, siyah jakarlı pantolonlar ve etek takımlar ise feminen tarzın baskın çizgilerine hayat veriyor. Gösterişi kumaşlar, kadifeler, danteller, deriler lüks brokar ve jakarlar ise zincir ve taşlı aksesuarlar ile zenginleştiriliyor. Klasik dönemlerden etkilenen yeni sezon koleksiyonunda, peplum etek ve elbiseler, kışın soğuk günlerinde içinizi ısıtacak mont ve kaban modelleri, yünlü ve tüvit kumaşlarda tasarlanan pelerin ve pançolar Atalar ’ın çekim gücünü arttırıyor.

Atalar’ın olmazsa olmaz pantolon-etek-ceket takımları ve elbiseleri, tasarım detayları ile hareket kazanıyor ve şehirli kadın iş hayatında hem şık hem de rahat kombinlerle boy gösteriyor. Klasik tarzı kendine göre yorumlamayı tercih edenler için ise, kısa ceketler, dar bilekte biten pantolonlar, kalem etekler ve fırfırlı bluzlar, alternatif kombin seçenekleri sunuyor. Ara beden kadınları da her daim düşünen Atalar, yine birbirinden çarpıcı modelleri ile göz dolduruyor.

Şehirli, kadınsı ve özgür… Atalar kadını Sonbahar Kış 12/13 sezonunda yine genç ve genç kalanların gardıroplarına tevazudan uzak, oldukça iddialı bir koleksiyonla imza atıyor.

Yorumlar