Ayakkabı tasarımında yeni bir soluk: Muna İstanbul

British Vogue tarafından keşfedilip tanıtılan ve Miranda Kerr tarafından da giyilen Muna Istanbul, tasarımlarıyla kadınlara ilham vermekten keyif alıyor.

Ayakkabı tasarımında yeni bir soluk: Muna İstanbul

Muna İstanbul, deri üreticisi bir aileden gelen Nazlıhan ve Şafak Kocaoğlu tarafından yaratıldı. Küçük yaşlardan itibaren ayakkabı tasarımına ilgi duyan iki kız kardeş, 2013 yazında kendi ürettikleri yüksek kaliteli derinin yanında italyan kösele kullandıkları ve deneyimli ayakkabı ustalarınca el yapımı olarak hazırlanan ilk ayakkabı koleksiyonlarını çıkardılar. 

Muna İstanbul'un tasarımları Nazlı ve Şafak'ın günlük hayat, müzik, sinema, fotoğraf, kitap ve farklı şehirlerde gördükleri ve hissettiklerinden etkiler taşıyor. 

2014 sonbahar  sezonunda kadınların farklı ve özgün tasarımlar giyerken rahat etmelerini amaçlayarak tay tüyü, yılan derisi zevkli detaylar eklediği babet ve makosenlere veren Muna İstanbul’un ayrıca kişiye özel siparişle ürettiği bir gelinlik koleksiyonu bulunuyor.

Muna İstanbul ayakkabıları, markanın web sitesi munaistanbul.com ve 365ist.com'un yanında İstanbul Suadiye’deki Eight Project House, Galata’da Ekru Galata, Türkbükü’nde Atelier 55, Bursa’da Güzel Bir Gün Butik, İzmir’de Cinco de Junio, Alaçatı’da Vida Konsept/Monsept ve Deisgners of Oz’da satılıyor.

miranda.jpg

İletişim:
Email:munaistanbul@gmail.com  Tel: 0532 430 60 55 /0530 514 89 00
Web: www.munaistanbul.com
 

Yorumlar