Ayrılık acısı çekenlere 8 ipucu!

.



'Her şeyin sonu olduğu gibi aşkın da bir sonu var!' diyenler haklı çıktıysa ve o 'sonsuz' aşkınızın sonuna geldiyseniz üzülmeyin! Belki de sizin için en iyisi. Kendinizi aşk acısına bırakmak yerine bunları yapın.
10 1

Arkadaşınıza sığının, o en iyi ilacınız!


Bu noktada yanınızda olacak, her şeyinizi düşünmeden ve çekinmeden anlatabilirsiniz. Bu nedenle olabildiğince onlarla zaman geçirmeye, onların  tevsiyelerine kulak vermeye çalışın. Sizinle bir şey yapmak istediklerinde onları geri çevirmeyin. İnanın gerçek dostlar bu zamanlarda size en çok destek olanlardır. Onların eğlenceli aktiviteler yapma istekleri sizi ya da üzüntünüzü kalp kırıklığınızı paylaşmadıklarından değil, aksine sizin daha iyi olmanız ve her şeyi unutmanız için çalışmalarındandır.
10 2

Kafanızı dağıtmaya çalışın


Yaşadığınız şehirde bile nefes almak zor gelir bazen insana. Nereye gitseniz onunla mutlaka bir anısı vardır. Bir anda kimse kimseyi unutamaz, anılarını da silemez. Fakat bir sürede olsa yaşam tarzınızda bir değişiklik yapın. Gitmediğiniz yerlere gitmeye çalışın. Eğer onunla gittiğiniz yerlerde bulunmak zorunda kalıyorsanız, kendinizi atmosfere kaptırın, gelecek hakkında hayaller kurun. Böyle durumlarda eğer gelmiyorlarsa arkadaşlarınızın sizinle gelmesini rica edin. Onlarla birlikteyseniz içinize kapanıp oturup düşünmek yerine muhabbetlerine katılın.
10 3

Yazarak içinizi dökün!


Belki de hislerini kağıtlara çok iyi döken birisisiniz ve bundan bu zamaana kadar hiç haberiniz yoktu. Sanki o okuyacakmış gibi onsuzluğu anlatın. Öfkenizi, nefretinizi, endişelerinizi kısacası içinizde ne varsa dökün kağıtlara. Hiç bir üzüntünüzü içinizde bırakmayın. Yazmanın gücüne inanın. Ondan ayrıldıktan sonra sizin için en iyi gelebilecek şey o mutlu günleri andığınız zamanlar olacaktır. Bu zamanlarda yaşadıklarınızı yazın. Onu anlatın. Onu gerçekten sevip sevmediğiniz böylece anlaşılabilir. Onun hakkında yazarak onun olumsuz yanlarını da bulabilirsiniz.
10 4