Bu hafta bu filmler vizyonda!

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı


Yönetmen: Timur Bekmambetov
Oyuncular: Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie


19yy.'da Avrupa'yı neredeyse vampirlerin işgali altındadır. Abraham'ın ailesi vatanlarından yeni dünya topraklarına vampirin zulmünden kaçarak gelmiştir. Fakat kısa sürede Abraham buradada ailesini vampirler yüzünden kaybedecektir. İntikam yemini eden Abraham büyük oynar ve Amerika topraklarına başkan seçilir. 11 Güney Eyaleti ile Washington yönetimi arasında çıkan İç Savaş, vampirler ve insanlar arasındaki geçen iktidar mücadelesine dönüşecektir. Lincoln, vampirlerin kökünü kurutmaya kararlıdır.

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı'nın fragmanı için tıklayın!

5 1

Cehennem Melekleri 2


Yönetmen: Simon West
Oyuncular: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li

Cehennem Melekleri Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) ve Hale Caesar (Terry Crews), Mr. Church'un (Bruce Willis) liderliğinde yeniden bir araya geliyorlar; fakat bu sefer mesele biraz kişisel. Zira basit bir hesaplaşma, aralarından birinin öldürülmesiyle sonuçlanınca, intikam almak kaçınılmaz olacak.

Cehennem Melekleri 2'nin fragmanı için tıklayın!

5 2

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar


Yönetmen: Ryan Rowe
Oyuncular: Mae Whitman, Jesse McCartney, Anjelica Huston

Disney'in Faries bünyesinde 3D olarak tasarlanan ilk film olma özelliğini taşıyan Tinkerbell: Gizemli Kanatlar, Tinker Bell ve peri arkadaşlarıyla birlikte izleyicisini Kış Ormanı'nın büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkartıyor. Burada merak ve macera duygusuyla Tinker Bell, inanılmaz bir keşifte bulunuyor ve dünyasını önlenemez bir şekilde değiştirecek bir sırrı gün yüzüne çıkartıyor.

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar'ın fragmanı için tıklayın!

5 3

360


Yönetmen: Fernando Meirelles
Oyuncular: Anthony Hopkins, Jude Law, Rachel Weisz

Farklı şehirlerde, farklı yaşamlar süren insanların hayatlarını, 21.yy.'a özgü, heyecanlı bir aşk hikayesi çevresinde kurgulayan filmin yönetmenliğini Tanrılar Şehri ve Körlük filmleriyle tanıdığımız Fernando Meirelles üstleniyor.

360'ın fragmanı için tıklayın!

5 4