Balayı sonrası depresyonu yenmenin 7 yolu!

Ev dekorasyonu, bekarlığa veda, düğün hazırlıkları ve sonra rüya gibi bir balayı... Peki ya bu toz pembe rüyadan uyanıp gerçek hayata dönmeye hazır mısınız?


Balayından döndükten sonra düğün heyecanının ne kadar çabuk söndüğüne inanamazsınız! Bütün o heyecan, tatlı telaş ve koşuşturmacanın bir anda sona ermesi insanı garip bir boşluğa iter.

Çiçeği burnunda çiftler ne olduğunu anlayamadıkları bu duyguyla başetmeye çalışırken aralarındaki problemlerin temeli atılır.

Balayı sonrası depreyonla başetmek gerçekten çok kolay! İste size 7 basit öneri...
9 1

Eşinizle birbirinizi çok iyi tanıyor olabilirsiniz. Ailelerinizi tanımak, işinizi ve problemlerinizi bilmek her şeyi paylaştığınız anlamına gelmez.

Hobilerinizi, markette yaşadığınız tatlı bir diyaloğu, izlediğiniz bir filmi anlatmak gibi küçücük bir konu dahi konuşmanızı sağlar. birbirinizi daha iyi tanımak, keşfetmek için size yol gösterecektir.
Gün içinde hoşunuza giden küçük detayları birbirinizle paylaşın böylece ayrı geçirdiğiniz zamanı ortak bir paydaya getirmiş olacaksınız.
9 2

Düğün organizasyonuyla çok meşgul olduğunuzu biliyoruz fakat düğün sonrası tek planınız balayı tatili olmamalı. Toz pembe günler geride kaldığında ne yapacağınızı düşündünüz mü?

Ortak bir hedef belirlemek ve bunun gerçekleşmesi için çaba göstermek bir çifti birbirine yakınlaştıran en etkili şeydir. Bir çift olarak yeni bir şeyler başardığınızda evliliğinizde büyük ve sağl bir adım atmış olacaksınız.
9 3

Balayından döndükten sonra yaşadığınız bunalımı kendi kendinize atlatmanız biraz zorlayıcı olabilir. Artık evli olduğunuza göre bu tip sorunların üstesinden tek başınıza gelmek zorunda değilsiniz.

Ne kadar şanslısınız ki, sizi seven ve her şeyi konuşabileceğiniz bir eşiniz var! Biraz klişe de olsa duygularınızı eşinize anlatmalısınız. Belki sizi rahatlatıcak bir çözüm bulabilir.
9 4