Barpiyo egzersizleri hakkında her şey!

Balerinlerin zarif fiziğine sahip olmak çoğu kadının hayali. Bale, pilates ve yogayı buluştıran bu yeni egzersiz sayesinde dansçıların narin duruşuna sahip olmak mümkün!


Klasik fitness egzersizlerinden sıkıldınız mı? Peki ya pilates ve yoga?

Son dönemin en popüler egzersiz trendi aletli pilates size ürkütücü geliyor ve yoga sizi hiç cezbetmiyorsa karamsarlığa kapılmayın!

Bale, yoga ve pilatesin karşımı Barpiyo egzersiz yöntemi sizin için ideal olabilir.

Victoria's Secret meleklerinin de uyguladığı bu yöntem bir balerinin narin ve zarif vücuduna sahip olmanızı sağlıyor. Artık siz de Miranda Kerr ve Rosie Huntington Whiteley'in kusursuz vücuduna kavuşabilirsiniz!

Sizler için ülkemizde yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan bu egzersiz yöntemini araştırdık!

8 1

Klasik bale hareketlerinden yola çıkan bu egzersizleri uygularken şirin tütüler giyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! En rahat egzersiz kıyafetlerinizi giyin ve parmak ucunuzda yükselin!
Barpiyo egzersizleri pilates, bale ve yoga hareketlerinin birleşiminden doğuyor ve bu farklı disiplinleri destekleyen ısınma ve serbest ağırlık egzersizleri ve kardiyo ile birleşiyor.

Temelde vücut kaslarının dayanıklığına dayanan bu egzersiz yöntemi vücudunuzu şekle sokmak için mükemmel bir tercih. Barpiyo ile kilo vermek ve hoş bir fiziğe sahip olmak isteyenler bu egzersizi kardiyo ile desteklemeyi seçebilir.
8 2

Vücudun temel kas gruplarını çalıştırmayı hedefleyen Barpiyo, kas yoğunluğunu arttırıyor ve kasları güçlendiriyor.

Vücudunuzun üst kısmını güçlendirdikten sonra bale hareketleri kadınları en fazla zorlayan bölümlere geçiyor.
8 3

Kalçalar, basenler , karın ve kollar... Barpiyo'nun yoğun esneme hareketleri ve duruşları forma girmenize ve vücudunuzun sorunlu bölgelerini şekillendirmenize yardımcı oluyor.

Bu egzersizler sırasında bir bale barı kullanılıyor. Bale barına yaslanarak yapılan egzersizler küçük hareketlerle hem yağ yakmanızı hemde kaslarınızı çalıştırarak vücudunuzu şekillendirir.
8 4