Başarılı seks hayatı için 6 ipucu!

Sekste her zaman partnerinizi tatmin etmek istiyorsanız bu öğütlere kulak verin! İşte seks hayatında başarının sırrı!


Günümüzde herkesin tek hedefi başarı! Başarılı bir kariyer, başarılı ilişkiler ve başarılı bir seks hayatı en büyük hedefimiz!

Seks yavaş, romantik, hızlı, yoğun ve şiddetli olabilir. Erkekler için genellikle seksin bir saat sürmesiyle bir dakika sürmesi arasında bir fark yoktur.

Tabii ki böyle bir seks biçimi kadınların tatmin olmasına olanak sağlamıyor. Bu tarz aceleci bir seks stilini benimseyen erkeklerin de seksten zevk aldıkları söylenemez.

İşte hem kadınlar hem de erkekler için seks deneyimini daha başarılı ve zevkli kılacak 6 ipucu!
8 1

Erkek ve kadınlar arasındaki en büyük fark, seks başlangıcında ön sevişmeye duyulan ihtiyaç.

Birçok kadın arada sırada ön sevişmeyi es geçip hızlı bir seks seansından hoşlanıyor olsa da, kadınların erkeklere göre on kat daha zor tahrik olduğunu biliyoruz.

Kadınlar seks için hem duygusal hem de fiziksel uyarılmaya ihtiyaç duyuyor. Yani ön sevişmenin en az 10 dakika , seksin de 20 dakika sürmesi kadınları tatmin etmek için yeterli.

İşte bu noktada bir seks tüyosuyla karşılaşıyoruz. Yapılan araştırmalara göre 20 dakikalık ön sevişme yaşayan kadınların orgazm olma şansı daha yüksek!

Kadınların seksten zevk almasını sağlayan tek şey orgazm olmasa da, erkekler de kadınların orgazm olmasından büyük keyif alıyor.
8 2

Sekste bencil hareketler sergilemek partneriniz için büyük bir hayal kırıklığı yaratır. Duygularınızla hareket etmediğiniz sürece seks bir işe yaramaz.

Partnerinizi ne kadar tatmin etmek istediğinizi hareketlerinizle belirtmeniz gerekir.

Sekste başarılı olmanın yolu yatakta kendinizi tamamen ortaya koymaktan geçer. Seks sırasında söylediklerinizden, yaptıklarınızdan ve duygularınızdan sorumlusunuz.

Seks sırasında partnerinizin mimiklerine ve vücut hareketlerine dikkat edin. Açıkça size ne istediğini söylemese bile hareketlerinden ne istediğini anlayabilirsiniz.
8 3

Kadınlar çok kolay doruk noktasına ulaşamazlar fakat orgazma ulaştklarında hissettikleri şey çok yoğun olur. Bu nedenle orgazm sonrasında kendilerini toparlayabilmeleri için birkaç dakika omzunuzda dinlenmeye ihtiyaç duyarlar.

Erkeklerin orgazm sonrasında kadınlara nazik ve sevecen davranmaları, seksin daha tutkulu bir şekilde devam etmesinin tek anahtarı.

Kadın ve erkekler için orgazm sonrası etkilerin farklı olduğunu unutmayın. Birçok erkek orgazmdan hemen sonra ereksiyon olamaz, hatta bir süre sekse olan ilgilerini kaybedebilirler.

Erkekler boşaldıktan hemen sonra seks isteklerini kaybederken, kadınlarda bu durum daha geç ortaya çıkar. Bu nedenle “önce bayanlar” kuralı tamamen gerçktir!
8 4