Basit yöntemlerle ofiste forma girin

Ofiste otura otura kilo alıyorum demeyin! İş yerinde yapılabilecek kolay egzersiz hareketleri...


Diyet ve spor yapmak ofiste çalışanlar için oldukça zor. Özellikle spor yapmaya vakit neredeyse hiç yok!

Sürekli oturarak çalışmak ve hareketsiz kalmak bizi kötü anlamda etkiliyor. Ama size önereceğimiz kolay ve ofiste rahatça uygulanacak hareketlerde forma girmeniz mümkün…
7 1

El bileklerinizi ice doğru çevirin. Bu işlemi her bir el için 8 kere yapın…

İki elinizde bittikten sonra aynı hareketi bu kez ters yöne doğru yapın. Daha sonra omuzlarınızı önden arkaya doğru rotasyon hareketi yaptırın.

Omuzları önce one, sonra yukarı en son da geriye doğru hareket ettirin. Bu hareketi de 8 kere yaptıktan sonra arkadan öne doğru tekrar edin.
7 2

Ayağa kalktığınızda ellerinizini kalçalarınızın üzerine koyun.

Her iki kolunuzu da arkada birleştiriyor gibi geriye doğru çekin. İçinizden 10'a kadar sayarak bu pozisyonda kalın.

Bu hareket tamamladıktan sonra omuzlarınızı olabildiğince öne itin ve tekrar normal pozisyonuza dönün… Sonrasında da aynı hareketi geriye doğru yapın. Bu hareketi 8'er kere yapmanız yeterli olacaktır.
7 3

Ayaktayken masadan destek alarak tek ayağınızın üzerinde durun. Diğer topuğunuzu yerden kaldırarak durun ve bileğinizi içe doğru çevirin ve gövdenize doğru çekin.

Sonra pedala basarmışcasına ileri itin. 8 kere bu hareketi tekrarlayın. Hareket bittikten sonra sandalyenize dik oturun ve sandalyenin kenarlarını tutarak önce sağ sonra sol dizinizi yukarı doğru kaldırın.

Bu hareketi 4'er kere yapmanız yeterli olacak…
7 4