BB krem nedir?

BB kremle tanışalım!



BB, kusur kapatıcı anlamına gelen blemish balm ya da blemish base ifadelerinin ilk harflerinden adını alıyor. Bugünlerde kozmetik dünyası bu muhteşem buluşu konuşuyor.

2012'nin en büyük güzellik trendi markaların dikkatini çekmeye uzun süre önce başladı. Ülkemizde de Garnier'nin BB kremleri 20 lira gibi uygun fiyatlarla satışta... Bunun dışında Clinique, Dior, Estée Lauder gibi markaların da Türkiye'deki BB krem satışı online olarak başladı.

Eğer hala makyaj çantanızda yer almadıysa, bu haberden sonra bir tane edineceğinize eminiz.
9 1

Nedir?


BB krem teknik olarak leke giderici bir özellik taşısa da, bu krem çok yönlü bir cilt bakım kremi... Aynı zamanda doğal görünümlü ve pürüzsüz bir cilt yaratan kapatıcı olması sebebiyle özellikle Uzakdoğulu kadınlar bu krem için çıldırıyor.
9 2

Ne işe yarıyor?


Krem, cildi nemlendiriyor, lekeleri ve kırmızılıkları kapatıyor, cildinizi parlatıyor, güneşten koruyor ve bu şekilde size makyaj öncesi mükemmel bir baz yaratıyor.
9 3

Doğru BB krem nasıl seçilir?


BB kremi bir cilt bakım ürünü olarak değerlendirip, kendi cilt tipinize en uygun olanı seçmelisiniz. Cildiniz, yağlı mı kuru mu cilt probleminiz var mı? Bütün bunları gözden geçirip ona göre bir tercih yapmalısınız ve fondöten almadan önce yaptığınız gibi bu kremi de satın almadan önce deneyip teninize uygun olup olmadığına bakmalısınız.
9 4