Seks tüyolarıyla zevk dolu anlar!



'The Men’s Health and Women’s Health Big Book of Sex' adlı kitaptan derlenen 18 içinizi ısıtacak seks tüyosuna hazır mısınız?

Bu tüyolar hem size, hem de partnerinize çok büyük kolaylıklar sağlayacak ve çok güzel anlar yaşatacak.
20 1
Beyninin derinliklerinde bulunan badem şeklindeki bu yapı, korku ve heyecan gibi duyguların işlemden geçirildiği yerdir. Bir kadın tahrik olmak için günün sorunlarını ve obsesif düşünceleri geride bırakıp rahatlayarak amigdalanın gücünü azaltmalıdır.

Bunu gerçekleştirmenin en iyi yöntemi, sinirlerinin gevşemesi için seks yapmadan bir saat önce gevşetici bir buhar banyosu yapmak. O esnada sevdiğin müzikleri dinlemek de yardımcı olur. Çalışmalar gösteriyor ki, müzik dinlemek derin ruhsal rahatlama sağlayabiliyor. Örneğin müzik listene Coldplay’ı ekleyebilirsin.
20 2

Vajinanın ön tarafının birkaç santim içindeki G-noktasını biliyorsun. Fransız araştırmacılar bu noktanın neden o kadar iyi hissettirdiğini bulmuş olabilir: O bölgeye yapılan bir temas, vajinanın duvarları yoluyla klitorisin köküne kadar etki edebiliyor.

TheJournal of SexualMedicine’da belirtildiği gibi, bilim insanları ultrason testlerinin sonucunda klitorisin gerçekten de 'büyük bir kompleks' olduğunu, göründüğü kadar küçük bir şey olmadığını ortaya çıkarmış. Vulvanın kenarları boyunca uzandığı için dışarıdan dokunmak da oldukça etkili oluyor.
20 3
Florida Atlantic Üniversitesi’nde egzersiz bilimi ve sağlığın geliştirilmesi üzerine çalışan Profesör TinaPenhollow, seks güdüsünün ve kendine güvenin, cinsel tatmin sağlanması adına bir ikili gibi çalıştığını belirtiyor.

Kendine güvenini arttırıp orgazma giden yolu kolaylaştırmak için: Sağlıklı beslen. Böylece hem bedensel olarak iyi hissedeceksin, hem de ruhsal olarak güçleneceksin. Egzersiz yap. Yetenek ve eğlenceye dayalı (yüzme, bisiklete binme veya voleybol gibi) aktiviteleri dene. Neticesinde güzel bir bedene de sahip olursun.

Detaylara dikkat et. Yeni sürülmüş oje, pürüzsüz bacaklar ve iyi oturan bir sütyen gibi ince detayları göz ardı etme. Böylelikle hem kendine hem de çevrendeki kişilere, çaba harcamaya değer biri olduğun mesajını gönderirsin.
20 4