Bekar kadınlara özel 10 problem!

Herkes çifte kumrular gibi gezmek zorunda değil. İşte bekar kadınların sosyal hayatta karşılaştığı 10 problem!


Kız arkadaşlarınız, aileniz , iş arkadaşlarınız ve gerekli gereksiz herkes size ne zaman birini bulacağınızı sorar.

Bu tacizler, sosyo-kültürel duruma göre "Yok mu bi'şeyler?" , "Var mı senin arkadaşın?" ya da "Evde mi kaldın yoksa?" şeklinde karşınıza çıkıyor olabilir.

Bekar kadınların tek problemi bu taciz sorularını bıkmadan ,usanmadan cevap vermek değil. İşte bekar kadınların sosyal hayatta karşılaştığı 10 bezdirici problem!
12 1

En yakın arkadaşınızın erkek arkadaşı iyi biri olabilir ama her yere sizinle birlikte gelmesi gerekiyor mu gerçekten?

'Bu akşam onu çağırmasan olmaz mı? Tek yaptığı şey otururken sana sarılmak ve bütün gece tek kelime etmeden öylece durmak...' demek geçiyor içinizden değil mi?

Her 20 dakikada bir "ne zaman kalkıyoruz?" diye sormasından ve yüzündeki sıkıntıdan ölecek ifadesinden hiç bahsetmiyoruz bile.
12 2

Bir gece birlikte olduğunuz erkekler ertesi sabah sizi aramadıklarında,sizin umrunuzda olmasa bile, kalbinizi paramparça ettiklerini düşünerek size karşı suçlu hissederek ya da kendini beğenmiş bir şekilde davranırlar.

Oysa sadece eğlenceli ve güzel bir gece geçirmek istemiştiniz.... Ertesi sabah uyanıp gelinlik provasına gittiğimizi ya da hayalimizdeki düğünü planlamaya başladığımızı size kim söyledi?
12 3

Sevgililer günü hakkında ilginç fikirlere sahip olursunuz.

14 Şubat'ın sadece ekonomik amaçları olan, uydurma bir gün olduğunu düşünebilir, aniden önünüze çıkan kalpli şeyler sinirinizi bozabilir ve çiftler bunu asla anlamaz!
12 4