Çıplakken daha güzel görüneceksiniz

....



Bedeninizi şık kıyafetlerin arkasına saklayarak kamufle etmeyin, yalın güzelliğinizin tadını çıkarma zamanı geldi! İster bikini giymeden önce, ister yatak odası planlarınız için... Bu önerilerle artık kıyafetlerin altındaki bedeniniz de çok seksi ve kusursuz olacak.
9 1


Acilen daha sıkı bir vücuda mı ihtiyacınız var. O zaman bu sayıları hemen bir yere not almanız gerekiyor:

- Her bir bacağınızı kırmadan uzatıp esneterek üzerine 24 kez yüklenin.
- 24 bisiklet çevirme hareketi yapın.
- 24 mekik çekin.
- 24 basamağı hızla inin ve çıkın.

İşte daha sıkı görünüyorsunuz! Üstelik bunları her gün yaparsanız etkisi kalıcı olacak.

9 2


Çıplakken güzelleşebileceğiniz en en uygun yer banyodur. Banyoda cildinize peeling uygulayın. Dizler, dirsekler, topuklar gibi sertleşmeye meyilli deriye balkabağı kesesiyle masaj yapın. Uygun duş jeli kullanın. Duştan çıkmadan hemen önce henüz nemliyken bebek yağı sürün.

Duştan sonra Victoria's Secret'ın bronzlaştırıcı spreyini kullanın. İnce görünmesini istediğiniz bel kenarı, iç basenler gibi kritik bölgelerde daha yoğun bronzlaştırıcı kullanın. Böylece kıvrımlarınız daha seksi görünecek.
9 3


Işığın gücünü kullanın. Mum ışığı doğal bir astar yaratır. bu da kusurları gizler. Özellikle yatak odasında bu taktik çok işinize yarayacak. Yatak odası için bir taktiğimiz daha var. Arka ışığı kullanın. Örneğin yatak odanızın ışığı yerine koridordaki ışığı açık bırakabilirsiniz. Onun değil, kendi tarafınızdaki abajuru açın. Çıplak bedeninize açılı düşen ışık muhteşem bir silüet yaratacak.

Somon rengi duvarlar da ışığı muhteşem yansıtır, unutmayın.
9 4