Ağır makyajdan sonra cilt bakımı tavsiyeleri!

Parti sonrası güzellik rehberi hazırladık. İşte cildinizin toparlanması için tavsiyeler...


Eğlencenin doruklarda olacağı bir gece için makyaj ve saç ürünlerini de her zamankinden biraz daha fazla kullanacağınıza eminiz. Bunun için sizi yargılayamayız, sonuçta özel bir gece!

Tabii yine de ertesi günü düşünmek zorundayız! Bu nedenle, bir önceki günün izlerini üzerinizden silecek ve sizi tazeleyecek önerilerimiz var.
7 1

Bunu söylemekten asla bıkmayacağız; cildinizin güzel görünmesi için suya ihtiyacı var! C vitamini ihtiyacınız için limonlu bir bardak su, arınmak için yeşil çay ve mineral ihtiyacınız için maden suyu içebilirsiniz. Her biri toksinleri atmak için sağlığınıza ve cildinize faydalı olacaktır.
7 2

Tüm gece dans ettiniz, terlediniz ve cildinizi makyaja hapsettiniz. arınma ve gözeneklerinizi temizleme zamanı! Arındırıcı peelingle yüzünüzü iyice temizleyerek cildinizin ferahlamasını sağlayın.
7 3

Sprey, köpük ve benzeri ürünlerden saçınızı bir an önce kurtarmak için yıkamanız gerektiğini biliyorsunuz. Bu sırada saç diplerinize güzel bir masaj uygulamayı da ihmal etmeyin. Masaj, kan dolaşımınızı düzeleyerek saçlarınızın hacmini geri kazanmasını sağlayacak.
7 4