'Beyaz atlı prensin' her an karşına çıkabilir!

...



Ne sahil, ne eski bir kitapçı ne de sinema... Dört gözle beklediğin beyaz atlı prensin hala karşına çıkmadı mı? O zaman prensinin ayağına gelmesini bekleme ve hemen harekete geç! Belki de prensin çok yakınında seni bekliyor! ELMAELMA aradığın erkeği bulmanın ipuçlarını veriyor!
6 1

Yeni birileriyle tanışmak için yeni yerler keşfet!


Aynalar karşısında saatlerce hazırlanarak gittiğin yerlere tekrar tekrar gitmekten vazgeç! Hayalindeki prens belki de yanındaki kafenin cam kenarında, sokağa bakarak sıcak çikolatasını yudumluyor olabilir!
6 2

Cesur olun!


Şunu asla unutmayın erkekler cesur ve kendine güvenen kadınları çok beğinirler. Siz de her zaman dürüst ve açık sözlü olun. İlk buluşmanızda ona soru sormaktan ve gerçek cevapları vermekten korkmayın. İlk tanışmanızda prensinizin gönlünün anahtarını almak istiyorsanız kendiniz olun!
6 3

Ne konuşacağınıza karar verin!


Heyecanla beklediğin, günler öncesinden her dakikasını düşündüğün o ilk buluşma geldi çattı! Beyaz atlı prensin tüm yakışıklılığı işte tam karşında seni bekliyor! Öncelikle sakin olun, ne konuşacağınıza önceden karar verin. Konuyu açan ilk siz olun ve fikrinizi söyleyin. Mesela en çok satan kitaplardan konuşmak iyi bir giriş olabilir!
6 4